POLITIKA PRIVATNOSTI

     A. Kontrolor i primatelji osobnih podataka

Ovim putem Vas obavještavamo da Vaše osobne podatke prikupljene na ovoj web stranici i općenito gledano u kontekstu poslovnog odnosa koji imate s našom tvrtkom, obrađuje Axereal – Kralja Petra Svačića 17, 35 400 Nova Gradiška.

Prikupljene osobne podatke Axereal planira obraditi. Osobni će podaci biti dostupni i našem komercijalno-tehnološkom timu, u svrhu poboljšanja kvalitete pružanja usluga.

     B. Svrha prikupljanja osobnih podataka

Ako su neki od vaših osobnih podataka potrebni da bismo izvršili ugovor u kojem ste vi ili vaša tvrtka, ili da bismo ispunili zakonsku obvezu, o tome ćemo Vas obavijestiti u trenutku prikupljanja.

Vaši osobni podaci koristit će se na različite načine, ovisno o razlogu zbog kojeg ste stupili u kontakt s našom tvrtkom:

• Za potrebe izvršenja Vašeg ugovora ili ugovora sklopljenog od strane tvrtke koju predstavljate (izvršenje obveza, fakturiranje, nadzor izvršenja ugovora, isporuke, postprodajne usluge i potraživanja, upravljanje karticom kupca, praćenje duga, organizacija natjecanja, lutrije ili bilo koje promotivne akcije na temelju vašeg sudjelovanja);

• Kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora (upravljanje prijavama kandidata, zahtjev za podacima o našoj grupi ili sastavljanje procjena);

• Izvršavanje naših pravnih, računovodstvenih i poreznih obveza;

Vaši će se podaci također koristiti, osim ako ne prigovorite, kako bismo zadovoljili naše potrebe za provođenjem ispitivanja zadovoljstva, analizom potreba, poboljšanjem kvalitete naših usluga putem boljeg poznavanja kupaca, kao i u komercijalne svrhe, u okvirima Vaših interesa i prava.

     C. Prava osobe od koje se prikupljaju podaci

Podsjećamo da imate pravo pristupati, ispravljati bilo koje netočne podatke koji se tiču ​​Vas i, u slučajevima definiranim uredbom, prigovarati, prikupljati određene podatke ili ograničavati obradu ili tražiti prijenosnost za prijenos trećoj strani, ali i definirati sudbinu Vaših podataka nakon Vaše smrti.

U slučaju da želite iskoristiti svoja prava, pišite na sljedeću adresu – Kralja Petra Svačića 17, 35 400 Nova Gradiška. Uz zahtjev priložite odgovarajući prateći dokument kao dokaz osobnog identiteta. Svoj zahtjev možete poslati i na sljedeću adresu e-pošte: dpo@axereal.com.

     D. Zadržavanje osobnih podataka

Vaši osobni podaci bit će pohranjeni sve dok se koriste za gore navedene svrhe, odnsono u trajanju kako je navedeno:

Izvršenje ugovora

3 godine nakon završetka poslovne suradnje

Bolje poznavanje klijenata, izravni marketing

3 godine od posljednjeg kontakta

Zapošljavanje

2 godine od  posljednjeg kontakta s kandidatom

Pravne operacije

3 godine nakon datuma prikupljanja podataka ili prvog kontakta

Program lojalnosti (ankete o zadovoljstvu, postupci za žalbe i post prodajne usluge)

Tijekom trajanja poslovne suradnje

Praćenje odnosa s klijentom(studije,ankete, testiranje proizvoda)

Tijekom trajanja poslovne suradnje

Anketiranje klijenata

Tijekom trajanja poslovne suradnje

Zadržavanje liste osoba u svrhu direktnog marketinga

3 godine nakon pravljenja popisa

Upravljanje klijentom

3 years following the date of collection of the data or the first contact originated with the prospect

Upravljanje delinkvencijom, predstečajnim postupkom i sudskim postupkom

Predstečajni postupak: do postizanja mirne nagodbe ili propusta, do propisivanja pravnog postupka

Sudski postupak: do iscrpljivanja pravnih sredstava

Korištenje kolačića

13 mjeseci

 

Na kraju ovih razdoblja Vaši će se osobni podaci izbrisati iz aktivnih baza podataka i, ako je potrebno, arhivirati u razdoblju koje ne prelazi zakonom propisana ograničenja ili primjenjive obveze arhiviranja. Nakon što ti rokovi isteknu, osobni podaci bit će uništeni.

     E. Obraćanje službi za zaštitu podataka

Za sve dodatne informacije ili poteškoće u vezi s obradom vaših podataka, možete kontaktirati našu službu za zaštitu podataka (DPO) na sljedeću adresu: dpo@axereal.com;