Axereal global

Klijent je u srcu strategije Axereal Grupe

Axereal je najveća žitarska kooperativa u Francuskoj, koja otkupljuje 5 milijuna tona žitarica od svojih 13.000 kooperanata iz glavnog dijela proizvodnje koji se prostire u središnjoj regiji južno od Pariza sve do sjeverne Auvergne, kako bi zadovoljili potrebe kupaca za kvalitetnim sirovinom.

Misija kompanije je vrednovanje i podržavanje proizvodnje svojih članova i doprinos proizvodnji zdrave i kvalitetne hrane. Axereal dostiže svoj cilj stavljajući zadovoljstvo svojih klijenata u srce svoje strategije.

Prateći razvoj svojih klijenata, Axereal pokriva čitav lanac proizvodnje, vodeći računa o potrebama klijenata sve do sjemena.

Axereal komercijalizira 10 milijuna tona žitarica u Francuskoj, uključujući oko 3 milijuna tona brašna, slada i stočne hrane proizvedene u vlastitim tvornicama u Francuskoj i Europi.

Kombinirajući znanja različitih profesija, inovacije, istraživanja i internacionalizaciju, Axereal može ponuditi svojim klijentima kompletna rješenja kako bi bili ključna figura u lancu proizvodnje žitarica.

Axereal zapošljava više od 3.200 ljudi i godišnji promet iznosi 3.2 bilijuna eura. Kreirajući veću vrijednost i bogatstvo, razvijajući tržišta, kooperativa teži rastu bliže svojim članovima da bi bolje osigurala njihov prihod.

Axereal strastveno vjeruje u

poboljšanje naše prehrane njegujući

našu vezu sa zemljom.