
Osobine sorte
- Srednje rana sorta
- Dvoredni ozimi pivarski jecam
- Visok potencijal prinosa
- Biljka nižeg rasta
- Vrlo krupno zrno
Otpornost na bolesti
- Tolerantan je na rasprostranjene bolesti ječma
Agro – tehnološke karakteristike
- Vrlo dobra otpornost na polijeganje
- Visok koeficijent produktivnog busanja
- Sjetvena norma: 400 – 425 klijavih zrna/m²
- Optimalni rok sjetve: 1. – 20. listopada
- Vrlo dobro podnosi zimske nepogode i sušu
Sladarske osobine
- Slad vrlo dobrih odlika
- Visok sadržaj ekstrakta
- Povoljan sadržaj proteina u sladu
Casanova

Osobine sorte
- Rana sorta
- Ozimi dvoredni pivarski jecam
- Visok potencijal prinosa
- Srednje visoka stabljika
- Krupno zrno i visok hektolitar
- Visok udio zrna I. klase
Otpornost na bolesti
- Rhynchosporium: Tolerantan
- Lisna hrđa: Umjereno tolerantan
- Helmintosporium: Umjereno tolerantan
- Mozaik virus: Tolerantan
Agro – tehnološke karakteristike
- Otpornost na polijeganje: primjena regulatora rasta
- Intenzivno busanje
- Sjetvena norma: 350 – 400 klijavih zrna/m²
- Optimalni rok sjetve: 1. – 20. listopad
- Dobra otpornost na niske temperature
Sladarske osobine
- Odlična kalibracija
- Nizak sadržaj proteina
SY Tepee

Osobine sorte
- Srednje kasna sorta
- Dvoredni ozimi pivarski ječam
- Visok potencijal prinosa
- Biljka srednjeg rasta
- Krupno zrno
- Dobro prezimljavanje
Otpornost na bolesti
- Rhynchosporium: Tolerantan
- Lisna hrđa: Umjereno tolerantan
- Helmintosporium: Umjereno tolerantan
- Mozaik virus: Tolerantan
Agro – tehnološke karakteristike
- Otpornost na polijeganje: primjena regulatora rasta
- Intenzivno busanje
- Sjetvena norma: 350 – 400 klijavih zrna/m²
- Vrijeme sjetve: – 20. listopada
- Preporuka je izbjegavati kukuruz kao predusjev zbog potencijalne infekcije Fuzarijumom
Sladarske osobine
- Dobre osobine slada
- Nizak sadržaj proteina
Agro prognoza
-8°
vedro
humidity: 85%
wind: 2m/s NE
H -4 • L -8
5°
Mon
11°
Tue
11°
Wed
16°
Thu
Weather from OpenWeatherMap
